Avoimet-välilehti

Avoimet-välilehdellä näkyvät ne kuitit, joista ei ole vielä luotu tositteita kirjanpitoon.

Jos yritykselle ei ole lähetetty kuitteja, tai kaikista avoimista kuiteista on luotu tosite kirjanpitoon, on Avoimet-välilehti tyhjä.


Jos yrityksellä on avoimia kuitteja, joista ei ole luotu tositteita kirjanpitoon, ne näkyvät Avoimet-välilehdellä. Kuitin tiedoista näytetään Avoimet-välilehdellä kuitin lähetyspäivämäärä tai kuitin päivämäärä (riippuen Lajittele-valikossa valitusta päivämäärätyypistä), kuitin lähettäjän nimi, ostopaikka, kuvaus, valuutta ja summa. Voit tarkastella kuitin tietoja ja kirjata kuitin tositteeksi napsauttamalla haluamasi kuitin tietoja.


Avoimien kuittien rajaustoiminnot

Voit rajata Avoimet-välilehdellä näkyviä kuitteja rajaustoiminnoilla.

Rajaa hakusanalla

Voit rajata välilehdellä näkyviä kuitteja kirjoittamalla hakusanakenttään hakusanan. Voit hakea kuitteja kaikilla kuitin näkyvillä tiedoilla (kuitin luontipäivä, kuitin päivämäärä, lähettäjän nimitiedot, ostopaikka, kuvaus, valuutta ja summa). 

Ajanjakso

Voit rajata välilehdellä näkyviä kuitteja kuitin lähetyspäivämäärän tai kuitin päivämäärän mukaan. Käytettävä aikarajaus riippuu Lajittele-valikossa valitusta päivämäärätyypistä.

Avoimien kuittien lajittelu- ja ryhmittelytoiminnot

Voit lajitella kuittien järjestystä ja ryhmitellä kuitteja näillä toiminnoilla.

Lajittele


Voit lajitella kuitit Avoimet-välilehdellä haluamasi lajitteluperusteen mukaiseen järjestykseen. Viimeisin valinta jää selaimen muistiin seuraavaa Kuittienhallinnan käyttökertaa varten sekä Avoimet- että Kirjanpidossa-välilehtien valintalistaan. 

Ryhmittele

Voit ryhmitellä kuitit Avoimet-välilehdellä haluamasi ryhmittelyn mukaisesti. Viimeisin valinta jää selaimen muistiin seuraavaa Kuittienhallinnan käyttökertaa varten sekä Avoimet- että Kirjanpidossa-välilehtien valintalistaan. 



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.