Mittarin tapahtumat

Mittarien tapahtumia pääset kasomaan valitsemalla Mittarirekisteri ja ylhäältä Mittarirekisteri > Mittarin tapahtumat.

Ylintä mittarilukemaa voit muuttaa, mikäli esim. kulutuslukemien syötössä huomaat että mittarille on syötetty väärä lukema.
Mikäli tarvitsee muuttaa muita lukemia, pitää lukemat poistaa valitsemalla ylhäältä Tietue > Poista ja viedä mittarille lukemat uudelleen Kulutuslukemien tallennuksen kautta.

Mikäli laskutus on jo tehty ja huomataan virhe, on ensin nollattava laskutus valitsemalla alhaalta Nollaa laskutustiedot. Tee nollaus kaikille tarvittaville mittareille esim. sekä kylmä että lämmin.
Tämän jälkeen voidaan tehdä viimeisin tasauslaskutus uudelleen.

Kun Tavoite sidos -kohdassa on merkintä sidoksesta ja henkilöstä, on tavoitteiden ajossa tehty laskutuksen ajo joko pelkkä tulostus tai reskontraan ajo. Merkintä ei näytä suoraan onko ajo tehty reskontraan asti.