Kun tuoterivin kohdalla painetaan "Lisät. (Rivilisätieton syöttö)" –painiketta -> aukeaa Tilausrivin lisätieto – ruutu. Tässä voidaan syöttää tilaukselle lisätietoa tuoterivikohtaisesti.

Tuoterivin lisätiedoksi voidaan tuoda myös automaattisesti tekstiä tuotteen kuvauksesta. Tällöin tulee tuotteelle merkata parametri "Kuvaus rivilisätiedoksi" ja syöttää haluttu lisätieto tuotteen kuvauskenttään.

Tilausrivin lisätietoa ei oletusarvoisesti näytetä myynnin asiakirjoilla. Myynnin perustietojen parametrilla ”Tulostetaan rivilisätiedot” voidaan kuitenkin määritellä teksti näkymään tietyissä asiakirjoissa.

Jos tuoterivi sisältää lisätietoa, näkyy ko. tilausrivin edessä ” -> " - nuoli oikealle merkintä. Annetun tiedon tarkastelu ja muokkaus tapahtuu menemällä halutun tuoterivin kohdalle ja valitsemalla uudelleen "Lisät." – painike.