Raporttien ajotilanne

- Näkymä koskee raporttiajoja, joiden tallennustyyppi on ”Automaattinen”.

Taulukon sarakkeet

Raporttiajo

Raporttiajon tallennuksessa käyttäjän syöttämä kuvaus. Mikäli ajo on muodostunut automaattisesti arkiston käyttöönotosta, nimenä näkyy kyseisen raportin kuvaus.

Asetettu jonoon

Aika, jolloin raporttiajo on siirtynyt järjestelmässä ajojonoon.

Ajoaika

Aika, jolloin raporttiajo on valmistunut.

Tyyppi

Arkisto | Sähköposti

Tulos

Kesken | Epäonnistunut | Onnistunut

Virhe

Epäonnistuneen ajon virhesanomien esimerkkejä:

• "Kumulatiivinen raportti - Myöhemmän kauden raportti ajettu"

Vain ilmoitus. Arkistossa tuleekin olla vain viimeisimmän suljetun kauden tilanne.

• "Arkiston kenttien tallennuksessa virhe"

Arkiston polku tai kentät on määritelty ajon parametreille virheellisesti.

Syynä voi olla myös se, että arkistoitavan laskun yritysnumero on poistomerkattu yritysrekisterissä. Yritysnumeron voi aktivoida tarvittaessa jonka jälkeen ajo onnistuu.

• "ark_api_kohde_ei_loydy"

Olemassa oleva ajo on poistettu "virheellisesti" tai jäänyt kokonaan poistamatta. Poista ajo uudelleen.

• "rap_ark_kutsu_ei_rap_oikeutta"

Ajon käyttäjätunnuksella ei ole käyttöoikeutta kyseiseen raporttiin. Vaihda ajon käyttäjä.

Raporttiajot saa uudelleen ajoon, kun käy muuttamassa raporttiajon Alkaen kaudesta - tietoa.

Käyttäjä

Raporttiajon alkuperäinen luontikäyttäjä tai ”raporttiajojen pääkäyttäjän” ajolle muuttama käyttäjä. Mikäli ajo on muodostunut automaattisesti arkiston käyttöönotosta, alkuperäisenä luontikäyttäjänä näkyy kyseinen arkistokäyttäjä.

Kohde

Onnistuneen raporttiajon sähköpostiosoite tai arkistopolku.

Haku aikajakson ja ajon tilan perusteella

Tehtyjen valintojen mukainen haku käynnistyy Hae-painikkeesta.

Alkupäivä – Loppupäivä

Ruudulle tultaessa oletusaikavälinä näytetään puolen vuoden ajohistoria. Voit muokata aikavälin tarpeen mukaan.

Tilat

Voit hakea ajot tilan perusteella klikkaamalla haluttua tilaa + Hae-painiketta.

• Epäonnistunut

- Ajo epäonnistunut. Katso virheilmoitukset ohjeen kohdasta Virhe

• Kesken

- Ajon ensimmäinen tila on ”kesken” kunnes ajon tilaksi muuttuu ”onnistunut tai epäonnistunut”.

• Onnistunut

- Ajo on lähtenyt onnistuneesti ilmoitettuun kohteeseen (sähköposti tai arkisto).

Hae-kenttä

Haku käynnistyy syöttämällä haluttu kriteeri. Voit etsiä ajon tietoja minkä sarakkeen tiedolla tahansa.