Visma Fivaldin sovellusikkunassa Palvelunhallinnan Rekisterit-sovellustyypeissä kytketään Kierrätysryhmät päälle niille käyttäjätunnuksille ja käyttäjäryhmille, joille halutaan antaa oikeus perustaa ja muokata ostolaskujen kierrätyksen kierrätysryhmiä sekä muita perustietoja.

Palvelunhallinnan Web-sovellukset -sovellustyypeissä määritellään ostolaskujen käsittelijöiden käyttöoikeudet käyttötarpeen mukaan.

• Ostolaskujen kierrätys:
    • Käyttö: Pääsy ostolaskujen kierrätykseen.
    • Muutos: Laskun tietojen ja tiliöinti tietojen muutosoikeus. Tiliöintirivin lisäys.
    • Lisäys: Vaaditaan esim. liitteen lisäykseen laskulle.
    • Poisto: Oikeus poistaa lasku kierrätyksestä.
  • Kaikkien laskujen lukuoikeus: Käyttäjä näkee muutkin kuin itsellensä osoitetut laskut kyseisessä yrityksessä.
  • Laskujen syöttö: Oikeus tallentaa uusia laskuja kierrätykseen.
  • Laskun hylkäys: Oikeus hylätä käsiteltävänä oleva lasku. Palauttaa laskun kierrosta takaisin laskun syöttöön, ei poista sitä.
  • Tilastot: Käyttäjä näkee tilastotietoa syötetyistä laskuista.