Palvelun tiedot

Asiakaskohtaiset yleiset tiedot.  Näytetään kohdalla olevan sopimusasiakkaan yleiset tiedot. Osa tiedoista määritellään Fivaldi sopimuksessa ja osa on pääkäyttäjän määriteltävissä olevia asetuksia.

Käyttäjien määrä (käytössä/max)

Perustettujen käyttäjätunnusten määrä sekä maksimi käyttäjien lukumäärä. Käyttäjien maksimimäärä on määritelty sopimuksessa. Käyttäjien maksimimäärää ei ole rajoitettu tilitoimiston omien käyttäjien osalta.

Yhtäaikaisten käyttäjien määrä

Kuinka monen käyttäjätunnuksen on mahdollista olla yhtä aikaa kirjautuneena sisään sovelluspalveluun. Yhtäaikaisten käyttäjien määrä määritellään sopimuksessa. Yhtäaikaisten käyttäjien määrää ei ole rajoitettu tilitoimiston omien käyttäjien osalta.

Yritysten määrä (käytössä/max)

Näyttää aktiivisten yritysten lukumäärän ja maksimi yritysten määrän. Yritysten maksimimäärä on määritelty sopimuksessa.

(Esimerkiksi tarpeettoman yrityspaikan merkitseminen "ei aktiiviseksi" vapauttaa yhden yrityspaikan uuden perustamiseen.)

Yritystunnusväli

Numerosarjaväli jonka puitteissa uusia Fivaldi yrityspaikkoja voidaan perustaa. Tämä määritellään Visman toimesta.

Kirjautumisen rajoitusryhmät

Salasanan vaihtoväli

Aika päivinä kuinka usein käyttäjien on vaihdettava salasanansa. Päiviksi voidaan määritellä enintään 270 päivää.

Salasanan minimipituus

Salasanan minimipituus merkkeinä. Määritys oltava vähintään 8 merkkiä.

Sisäänkirjautumisyrityksiä

Kuinka monta kertaa käyttäjä saa yrittää sisäänkirjautumista ennen kuin käyttäjätunnus lukitaan automaattisesti. Suurin sallittu arvo on 12 kertaa.

Yhteys auki turvatasolla

Kuinka monta minuuttia Fivaldi Web–sivut pysyvät auki ilman, että niitä käytetään.

Suurin sallittu aika Taso 1 (matala) = 720 minuuttia

Suurin sallittu aika Taso 2 (normaali) = 60 minuuttia

Suurin sallittu aika Taso 3 (korkea) = 30 minuuttia

Neuvontaoikeudet voimassa enintään

Kuinka moneksi tunniksi neuvontaoikeudet voidaan myöntää Visman sovellusneuvojalle. Suurin sallittu aika on 48 tuntia.

Muutosaika

Näyttää kellonajan ja päivämäärän viimeiselle tallennetulle muutokselle.

Muutoskäyttäjä

Näyttää viimeisen muutoksen tekijän käyttäjätunnuksen.

Käyttäjämäärä

Näytetään sovellustyyppikohtaisesti per sovellus, kuinka monta käyttöoikeutta sekä yhtäaikaista käyttöoikeutta Fivaldi sopimuksessa on määritelty.

Valitsemalla Sovellustyyppi - listasta halutun osa-alueen, näytetään siihen kuuluvat sovellukset sekä sen käyttäjämäärät. Menemällä tietyn sovelluksen kohdalle näet oikealla ko. sovelluksen raportit.

Max käyttäjät = Kuinka monelle käyttäjälle voit antaa oikeudet kyseiseen sovellukseen.

Max yht. aikaiset = Kuinka monta käyttäjää voi yhtä aikaa käyttää kyseistä sovellusta.

Jos sovelluksen käyttäjämäärän kohdalla on merkintä * , käyttäjämäärää ei ole ohjelmassa rajoitettu eli se voidaan kytkeä kaikille käyttäjille tarvittaessa.

Käyttöoikeuksien tarkastelu sovelluskohtaisesti