Kun ilmoitus on luotu, napsauta Yrityksen valinta -välilehdellä siniseksi yritys, jonka tietoja haluat tarkastella tai täydentää käsin, ja avaa sen jälkeen valitun maksukauden ilmoitus napsauttamalla Ilmoituksen tiedot (1) -välilehteä. Ilmoituksen kentissä näkyvät ALV-kauden ja TAS-kauden tiedot lmoituksen tietotunnuksen mukaisilla riveillä.

Selite tai aik. arvo -sarakeotsikon perässä oleva i-painike tuo edellisen lähetetyn version arvot näkyviin i-painikkeen alle. Selite tai aik. arvo -sarakkeesta näkee myös edelliseen versioon käsin syötetyt arvot. Nämä käsin syötetyt arvot täytyy tässä vaiheessa syöttää uudestaan uuteen versioon Käsin/muutettu arvo -sarakkeeseen, koska Fivaldi ei osaa vielä hakea niitä ruudulle. Tämä koskee siis tilanteita, joissa muutoksia tehdään ALV-puolelle.

Haettu arvo -sarakkeessa on yrityksen rekistereistä noudettu tieto. Tämän sarakkeen tietoja ei voi muuttaa ruudulla.

Lue myös verottajan tarkistussäännöt eri tietojen välisistä riippuvuuksista. Tässä versiossa Fivaldi osaa lisätä tarvittavat nolla-arvot kenttiin 609 ja 610 seuraavan säännön mukaisesti: Jos jompikumpi kentistä 601 ja/tai 602 on täytetty ja molemmat kentät 609 ja 610 ovat tyhjiä, kentät 609 ja 610 saavat arvon 0,00. Muut tarkistukset tehdään verottajan toimesta ilmoituksen lähetyksen yhteydessä.

Käsin/muutettu arvo -sarakkeessa voi tehdä muutoksen rivin arvoon, jolloin Ilm. arvo -sarakkeeseen tulee ilmoituksessa verottajalle ilmoitettava arvo.

Ilmoittamattoman ilmoituksen yläosassa on P-painike (= Poista), jolla voi tarvittaessa tyhjentää ALV- tai TAS-ilmoituksen tiedot.

Haettu arvo -sarakeotsikon vieressä olevalla Hae-painikkeella Fivaldi hakee uudet maksukuukauden tiedot. Hae-painike ei muuta käsin tallennettuja tietoja.

Fivaldi ei hae tietoja yrityksen rekistereistä alarajahuojennuksen tunnuksille 315, 316 ja 317. Ne pitää syöttää ja tallentaa tarvittaessa käsin.

Ilmoituskauden Ei alv-toimintaa -tieto syötetään Ilmoituksen tiedot (1) -välilehdellä kentän 056 sarakkeeseen antamalla luku 1 ja tallentamalla tieto ennen sivulta poistumista. Muita tietoja ei enää anneta.