Kaikki ilmoitukset -välilehdellä voidaan tarkastella valitun yhtiön eri kohdekausilla ilmoittamia oma-aloitteisten verojen ilmoituksen summatietoja ja niiden korjausilmoituksia.

Valitse aloitusilmoituskausi Näytä alk. ilm. kaudesta -alasvetovalikosta. Kustakin ilmoituskerrasta näytetään ilmoituskausi, ilmoituskerta ko. ilmoituskaudella, ALV-kohdekausi, TAS-kohdekausi, ja ilmoitusjakso. Haettu arvo on yrityksen rekistereistä haettu arvo. Muutettu arvo sisältää mahdolliset muutokset haettuun arvoon. Ilmoitettu arvo on verottajalle lähetetyn ilmoituksen arvo. Jos ilmoitettu arvo on tyhjä, ilmoitus on luotu-tilassa.

Voit tulostaa luodun/valmiin ilmoituksen napsauttamalla se ensin aktiviiseksi ja napsauttamalla sen jälkeen sivun vasemmassa reunassa olevaa Tulosta-kuvaketta.