Jos tuotteelle on määritelty tuoterekisterissä tieto "Varasto / Kyllä, eräseuranta”, se voidaan kytkeä tilausrivillä haluttuun ostoerään. Tällöin laskuttamattoman tilausrivin varastokohdan vieressä näkyy "nuolialas" - painike. Klikkaamalla painikkeesta avautuu "Ostoerän valinta" - ruutu. Eräseurannassa olevan tuotteen laskutus on estetty jos ostoerään kytkemistä ei ole tehty. Ohjelma ilmoittaa tällöin: "Varastoeriä ei ole valittu myyntiriville!". Kun rivi on kytketty ostoerään, Lähetteellä näytetään rivikohtaisesti erien tiedot: erän numero, saapumisen päivämäärä, valmistuspäivämäärä, viimeinen käyttöpäivä, määrä ja yksikkö.

Ostoerän valinta - ruudulla näkyvät tiedot ovat kyseisen erän varastoon saapumisen yhteydessä annettuja tietoja.

Myydään kpl

Ruksaamalla kyseinen rivi, ohjelma ehdottaa myytäväksi määräksi kyseisen tilausrivin määrää tai erässä vapaana olevaa määrää. Määrittele eräkohtaisesti tilausriviin kohdistuva määrä ja kuittaa Poistu - painikkeella.

Vapaana kpl

Kyseisen erän kpl - määrä jota ei ole kytketty mihinkään tilausriviin.

Erän tunnus

Tuotteen varastoon saapumisen yhteydessä annettu eränumero. (Voidaan tarvittaessa muokata jälkikäteen  "Saapuneet varastoerät" - ruudun kautta.)

Saapumispäivä

Tuotteen varastoon saapumisen yhteydessä annettu saapumispäivä.

Valmistuspäivä / Viimeinen käyttöpäivä

Tuotteen varastoon saapumisen yhteydessä annetut päivämäärät. (Voidaan tarvittaessa muokata jälkikäteen  "Saapuneet varastoerät" - ruudun kautta.)

Ostotilaus

Ostotilauksen numero josta tuotteen saapuminen on kirjattu varastoon.

Toimittaja

Tuotteen varastoon saapumisen yhteydessä annettu toimittajatieto tai kyseisen ostotilauksen toimittajatieto.

Lisätieto

Tuotteen varastoon saapumisen yhteydessä annettu lisätieto. (Voidaan tarvittaessa muokata jälkikäteen  "Saapuneet varastoerät" - ruudun kautta.)