Tällä toiminnolla muutetaan kohdalla olevan tilauksen loppusumma halutuksi. Esimerkiksi jos asiakkaan kanssa on sovittu tilauksen loppusummaksi tasan 1340,00 euroa ja tilauksen summaksi tuli tuoterekisterin hintojen perusteella yhteensä 1340,78 euroa: Painamalla ruudun vasemmasta laidasta "Uud.hin" – painikkeesta, tulee näkyviin tilauksen uudelleenhinnoittelu – ruutu  jonka avulla voit antaa tilauksen uudeksi loppusummaksi tasan 1340,00. Voit uudelleen hinnoitella vain avoimia tilauksia.

Nykyinen yhteissumma -> Uusi summa

Yhteissumma on tilauksen summa yhteensä. Anna "Uusi summa" - kenttään tilauksen uusi loppusumma.

Nykyinen tilastosumma -> Uusi tilastosumma

Tilastosumma on tilauksen mahdollisten tilastorivien (TilastoR - painike) summa yhteensä . Anna "Uusi tilastosumma" - kenttään tarvittaessa uusi loppusumma koskien tilastorivien osuutta.

Peruuta

Peruuta tilauksen uudelleen hinnoittelu.

OK

Valitsemalla OK -> tilauksen kaikkien tuoterivien kesken lasketaan automaattisesti uudet hinnat suhteessa toisiinsa niin, että loppusummaksi saadaan haluttu summa.