Fivaldi Linkki on ilmainen palvelu, jonka avulla voit lähettää kuittisi sähköpostilla suoraan Fivaldiin tilitoimistosi käsiteltäväksi helposti ja turvallisesti. Fivaldi Linkki on erittäin yksinkertainen käyttää. Tämä ohje kertoo, mikä Fivaldi Linkki on, kuinka saat sen käyttöösi ja miten voit lähettää kuittisi Fivaldi Linkillä helposti tilitoimistoosi.

Katso myös Fivaldi Linkin ohjevideo.

Mikä Fivaldi Linkki on?

Fivaldi Linkki on palvelu, jolla voit lähettää kuittisi sähköpostilla tilitoimistoosi helposti ja turvallisesti. Sinun ei tarvitse ladata mitään erillisiä ohjelmia, vaan voit käyttää lähettämiseen samaa sähköpostiohjelmaa, jota käytät muutenkin. Lähetetyt kuittitositteet tallentuvat suoraan Fivaldin Kuittienhallintaan, josta kirjanpitäjä voi ne helposti käsitellä. Saat jokaisesta lähetetystä sähköpostista vastauksena vahvistuksen siitä, että kuittisi ovat tallentuneet Fivaldiin.

Jos haluat itse valita tositteisiin seurantakohteita, kululajeja tai asiakirjatyyppejä, sinun kannattaa käyttää Visma Scanneria Fivaldi Linkin sijasta.

Kuinka saat Fivaldi Linkin käyttöösi?

Saat Fivaldi Linkin käyttöösi ottamalla yhteyttä omaan tilitoimistoosi. Tilitoimistosi lisää sinun sähköpostiosoitteesi Fivaldi Linkin sallittujen sähköpostien listalle, ja sinä saat osoitteesta kuitit@fivaldilinkki.fi viestin, jossa on käyttöohjeet Fivaldi Linkin käyttöön.

Miten käytät Fivaldi Linkkiä?

Kun haluat lähettää kuittitositteen kirjanpitäjäsi käsiteltäväksi, ota kuitista kuva vaikka puhelimellasi ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen kuitit@fivaldilinkki.fi

  1. Liitä kuitin kuva sähköpostiviestin liitteeksi. Voit lähettää samassa viestissä useita kuittien kuvia, mutta jokainen kuitti pitää olla omana kuvanaan. Jos kuitissa on useita sivuja, kaikkien sivujen pitää olla samassa tiedostossa (esim. monisivuisena pdf-tiedostona). Fivaldi Linkkiin voi lähettää seuraavia tiedostomuotoja: pdf, jpg, jpeg, png, bmp. Yhdessä sähköpostiviestissä voi olla enintään 100 tiedostoa, ja niiden yhteiskoko voi olla enintään 30 MB.
  2. Viestin otsikko ja teksti ovat vapaaehtoisia, niillä ei ole merkitystä Fivaldi Linkille. Voit jättää ne tyhjäksi halutessasi.
  3. Lähetä sähköposti liitteineen osoitteeseen kuitit@fivaldilinkki.fi 
  4. Varmista, että saat vastauksena sähköpostiisi viestin onnistuneesta lähetyksestä. Jos kuittien tallennuksessa on ollut jotain ongelmia, vahvistusviesti antaa sinulle ohjeita.
  5. Valmista tuli! Kuittisi ovat nyt Fivaldin Kuittienhallinnassa, josta kirjanpitäjäsi voi käsitellä ne helposti.
Huom! Älä hävitä alkuperäisiä kuitteja, vaikka oletkin lähettänyt ne Fivaldi Linkkiin.

Avainsanat: Fivaldi Linkki, kuittien lähettäminen, tositteiden lähettäminen, sähköposti, kuitit, tositteet



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.