Valtuutusavain tarvitaan, jotta Fivaldi voi hakea taloyhtiöiden tietoja Huoneistotietojärjestelmästä. Valtuutusavaimen ja siihen kuuluvien taloyhtiöiden hallinta tapahtuu Fivaldi webin Kiinteistöhallinnan asetuksissa: Fivaldi web > ylävalikosta Kiinteistöhallinta > Kiinteistöhallinnan asetukset > Huoneistotietojärjestelmä > Valtuutusavain.

Huom! Sillä käyttäjällä, joka tuo valtuutusavaimen Fivaldiin ja liittää taloyhtiöt valtuusavaimeen, on oltava oikeudet Kiinteistöhallinnan asetukset -web-sovellukseen. Oikeus on annettava sekä sen yrityspaikan osalta, johon valtuusavain syötetään, että niiden taloyhtiöiden osalta, jotka valtuusavaimeen lisätään. Katso myös ohje: HTJ - Käyttöoikeudet Fivaldissa.

Valtuutusavaimen hankkiminen

Hanki valtuutusavain Maanmittauslaitoksen osakeluettelon siirtopalvelusta.

Valtuutusavaimen syöttö

Syötä Maanmittauslaitokselta saamasi valtuutusavain Valtuutusavain-kenttään.

Huom. Fivaldi näyttää tietoturvasyistä tallentamisen jälkeen valtuutusavaimesta vain 4 viimeistä merkkiä.

Taloyhtiöiden liittäminen valtuutusavaimeen

Liitä taloyhtiöitä valtuutusavaimeen napsauttamalla Lisää taloyhtiöitä -painiketta.

Lista saatavilla olevista taloyhtiöistä aukeaa. Haku toimii kantaryhmien yli. Valitse liitettävät taloyhtiöt yksitellen tai useampi kerrallaan valitsemalla niiden edessä oleva valintaruutu. Napsauta lopuksi Lisää valitut taloyhtiöt.

Jos taloyhtiö ei näy listalla, tarkista, että sen osalta on annettu oikeudet Kiinteistöhallinnan asetukset -web-sovellukseen. Katso myös ohje: HTJ - Käyttöoikeudet Fivaldissa.

Liitettävät taloyhtiöt näkyvät listassa. Kun olet tyytyväinen valtuutusavaimeen liitettyihin taloyhtiöihin, tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna-painiketta.

Taloyhtiöiden poistaminen valtuutusavaimelta

Voit poistaa taloyhtiöiden kytköksen valtuutusavaimeen napsauttamalla taloyhtiön rivin lopussa olevaa roskakori-painiketta.

Kun olet poistanut haluamasi taloyhtiöt,  tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna-painiketta.