Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Fivaldin tilikarttojen eroavaisuudet ja tilikartat pdf-muodossa

29-11-2023 3:46 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 12.12.2022, viimeisin päivitys tehty 20.12.2022.


Ohessa liitetiedostona kaikki Fivaldin tilikartat pdf-muodossa, joista voi etukäteen tarkastella millaisia tilejä ja tiliryhmiä tilikartat sisältävät.

 

Tilikartta-käsikirja ja varsinaiset tilikarttatiedostot, jotka ladataan Fivaldin Tilikartta-rekisteriin, löytyvät Käyttövinkit-välilehdeltä Tilikartta-tunnistelapun takaa.  Ohje tilikarttojen lataamiseen löytyy täältä 

 

Liikekirjuri tasekaava 2017 on suositeltavin tilipuite. Tilit on perustettu siten, että samalla tilillä voidaan käyttää useita eri alv-kantoja.

 

Liikekirjuri netto alvtilit 2017 on vaihtoehto edelliselle, mikäli halutaan käyttöön tilikartta, jossa on perustettuna verokantakohtaiset tilit.

 

Liikekirjuri netto muuttuvilla tp1 2017.tkt ja Liikekirjuri netto muuttuvilla tp2 2017.tkt tilipuitteita käytetään tilanteessa, jossa halutaan myyntikatteellinen tilipuite käyttöön Fivaldissa. Lataa tässä tapauksessa nämä molemmat tilipuitteet Fivaldiin ja määrittele jälkimmäiselle tilipuitteelle Tilikartta -rekisterissä Tilipuite -välilehdellä optio Virallinen tilipuite, määrittää tuloslaskelman tilit aktiiviseksi. Virallista tilipuitetta voidaan käyttää vaihtoehtona raporttien tulostuksessa.

 

Yhdistyksen tilikartta Yhdistys tasekaava löytyy asunto-osakeyhtiön tilikarttamallien alapuolelta ja on lähtöasetuksiltaan alviton. Mikäli yhdistykselle tarvitaan arvonlisäverollinen tilikartta, lisätään alvittomaan yhdistyksen tilikarttaan ALV-määritykset käsin.

 

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

 

pdf
pdf
pdf
pdf
pdf
pdf
pdf
Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin