Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Fivaldin uuden kirjautumisosoitteen rinnakkaiskäyttö jatkuu toistaiseksi

29-11-2023 3:46 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 13.06.2023, viimeisin päivitys tehty 13.06.2023.

Fivaldin toukokuun päivityksen yhteydessä toimme käyttöön uuden kirjautumisosoitteen sekä uudistetun ylänavigaation ja modernimman ulkoasun. Uusi ja vanha osoite ovat olleet rinnakkaisessa käytössä 26.5. alkaen. 

 

Olemme saaneet paljon palautetta Fivaldin uudesta selkeämmästä ulkoasusta, ja työ jatkuu edelleen. Kiitos jo nyt kaikille palautetta antaneille!

 

Rinnakkaiskäytön aikana olemme saaneet myös joitakin ilmoituksia tilanteista, joissa kirjautuminen tai jokin Fivaldin toiminto ei ole onnistunut, kun Fivaldia on käytetty uuden kirjautumisosoitteen kautta. Jotta varmistamme, että kaikki uuteen kirjautumisosoitteeseen liittyvät ongelmat on korjattu, emme aiemmasta ilmoituksesta poiketen ohjaa kirjautumisia uuteen osoitteeseen vielä 15.6., vaan ohjaus tehdään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Toistaiseksi voit siis käyttää Fivaldia sekä uuden (app.fivaldi.net) että vanhan (asp.fivaldi.net) osoitteen kautta.


Suosittelemme edelleen jatkamaan Fivaldin käyttöä uuden kirjautumissivun app.fivaldi.net kautta, sillä siten pääset jo nyt hyödyntämään Fivaldin uudistunutta päänavigaatiota sekä uutta, raikkaampaa ulkoasua. Ilmoitathan mahdollisista uuteen kirjautumissivuun liittyvistä ongelmatilanteista meille osoitteeseen sovellustuki@visma.com

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin