Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Visma Fivaldin päivitystiedote 5/2023

29-11-2023 3:46 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 24.05.2023, viimeisin päivitys tehty 24.05.2023.

Visma Fivaldin toukokuun päivitys julkaistaan torstaina 25.5. klo 2200

 

Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme.

 

  • Fivaldin kirjautumissivu, päänavigaatio ja ulkoasu uudistuvat. Pääset käyttämään uudistunutta navigaatiota ja ulkoasua heti 26.5. kirjautumalla Fivaldiin osoitteen https://app.fivaldi.net/ kautta. Voit kuitenkin käyttää vielä vanhaa kirjautumissivua kesäkuun päivitykseen 15.6. asti, jolloin näet vanhan päänavigaation ja ulkoasun. Lue lisää uudistuksesta Communitystä.
  • Fivaldin muodostamaan Finvoice-aineistoon on tehty muutoksia, jotka tekevät Finvoice-aineistosta Eurooppa-normin EN16931 mukaisen. Lue lisää muutoksista Communitystä.
  • Huoneistotietojärjestelmään tehdystä sähköisestä omistajamerkinnästä tulee ilmoitus Fivaldiin, jonka perusteella voit merkitä omistajamerkinnän huoneistolle. Sähköinen omistajamerkintä näkyy myös huoneistojen API-rajapintojen vastauksissa.
  • Tulorekisterin ilmoitusten lähettämiseen on tehty pieniä käyttöliittymämuutoksia.
  • Lisäksi korjauksia on tehty palkkatietoilmoituksiin, Autoinvoiceen ja Ostolaskujen kierrätykseen.

 

Uutta sovellusikkunaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Jos sinulla on kuitenkin haasteita uuden sovellusikkunan kanssa, olethan yhteydessä Fivaldin sovellustukeen. Tilanteen selvittämisessä auttaa huomattavasti, jos saat esimerkiksi puhelimellasi videoitua käyttökatkoksen aiheuttaneen tilanteen. Lue myös sovellusikkunan kehityksestä kertova päivittyvä artikkeli.

 

Tulevat Fivaldin julkaisut

 

Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan! 

 

Kirjanpitäjä ja Fivaldia käyttävät tilitoimistojen asiakkaat näkevät jatkossa aiempaa helpommin yrityksen tärkeimmät taloudellisen tilanteen tiedot Fivaldin etusivulta. Kehitämme myös työkaluja kirjanpitäjälle useiden yritysten taloushallinnon tehtävien tehokkaampaan hoitamiseen.

 

Fivaldin pankkiyhteys on uudistumassa. Uudistetulla pankkiyhteydellä voit automatisoida pankkiliikenteen Fivaldista, mikä säästää sinulta työaikaa muille tehtäville. Muutos myös lisää pankkiyhteyden turvallisuutta entisestään. Teemme asiakkaille myös työkalut, joilla siirtyminen uuden pankkiyhteyden käyttämiseen on helppoa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin