Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Fivaldin kirjautuminen, päänavigaatio ja ulkoasu uudistuvat

29-11-2023 3:46 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 22.05.2023, viimeisin päivitys tehty 13.06.2023.


Fivaldin toukokuun julkaisun 25.5.2023 jälkeen voit kirjautua Fivaldiin uuden kirjautumissivun app.fivaldi.net kautta. Sinun kannattaa ottaa uusi kirjautumissivu heti käyttöösi, sillä sen kautta pääset jo toukokuussa käyttämään Fivaldin uudistunutta päänavigaatiota sekä uutta raikkaampaa ulkoasua.

Fivaldin uusi kirjautumissivu

 

Uusi kirjautumissivu.png

Fivaldin kirjautumissivun osoite muuttui Fivaldin toukokuun julkaisun jälkeen. Voit alkaa käyttää uutta kirjautumissivua app.fivaldi.net jo heti 26.5. alkaen, mutta voit kirjautua Fivaldiin vielä vanhankin kirjautumissivun kautta. Vanha kirjautumissivu poistuu käytöstä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, ja silloin kaikki kirjautumiset ohjataan automaattisesti uudelle kirjautumissivulle.

Jatkossa sama kirjautumissivu on käytössä kaikilla asiakkailla riippumatta siitä, käytätkö Visma Connect -käyttäjätunnusta vai vanhaa Fivaldin kirjautumistunnusta. Käy siis heti 26.5. kokeilemassa uutta kirjautumissivua ja päivitä kirjanmerkkisi!

Uusi kirjautumissivu


Vanha kirjautumissivu

Osoitteista home.visma.com ja connect.visma.com pääset kirjautumaan vanhan kirjautumissivun kautta Fivaldiin.

 

Joillakin käyttäjillä Fivaldin käyttäminen uuden kirjautumissivun kautta saattaa vaatia välimuistin ja evästeiden tyhjentämistä. Katso lisätietoa ja ohjeet täältä. Jos sinulla on ongelmia Fivaldin käytössä uuden kirjautumissivun kautta, kerrothan siitä meille osoitteeseen sovellustuki@visma.com.

Uusi päänavigaatio ja ulkoasu

 

fivaldin-p-navigaatio-2023-05-04-6.png


Kun kirjaudut Fivaldiin uuden kirjautumissivun kautta, pääset käyttämään Fivaldin uudistunutta päänavigaatiota ja modernimpaa ulkoasua. Fivaldin kaikkiin web-sovelluksiin tulee uusi, selkeämpi päänavigaatio. Voit myös käyttää kaikkia web-sovelluksia samanaikaisesti useassa välilehdessä tai selainikkunassa. Useiden web-sovellusten ulkoasu muuttuu raikkaammaksi ja nykyaikaisemmaksi. Fivaldin uusi päänavigaatio ja ulkoasu toimivat myös paremmin mobiililaitteilla.

Merkittävimmät muutokset Fivaldin web-käyttöliittymän päänavigaatiossa aiempaan verrattuna ovat:

  • Kaikissa Fivaldin web-sovelluksissa on sama päänavigaatio.
  • Fivaldin asetukset ovat nyt käyttäjävalikossa.
  • Fivaldin kielivalinta on nyt käyttäjävalikossa.
  • Arkisto on nyt sovellusvalikossa.
  • Raporttiajot ja Yhtiöryhmät ovat nyt Asetuksissa.
  • Yritysvalintalistalla näkyvät kaikki käytössäsi olevat yritykset kantaryhmästä riippumatta.

Kaikki nämä uudistukset ovat käytössä toukokuun päivityksen jälkeen, kun hyödynnät uutta kirjautumissivua. Jos yritykselläsi on käytössä ohjelmistorobotiikkaa, kannattaa testata sen toimivuus uudella kirjautumissivulla ja navigaatiolla ennen kesäkuun päivitystä. Huomioi, että sovellusikkunasta Fivaldin web-sovelluksiin johtavat linkit tuovat sinut vielä kesäkuun päivitykseen asti vanhaan Fivaldin web-käyttöliittymään.

Voit lukea lisää Fivaldin uudesta päänavigaatiosta ohjesivustolta.

Fivaldin ohjeet

Pääset Fivaldin ohjeissa jatkossa nopeammin oikealle sivulle, sillä ohje avautuu useita sovelluksia käyttäessäsi suoraan kyseisen sovelluksen käyttöä koskevalle sivulle.

Uuden sovellusikkunan ulkoasu

Olemme muokanneet uuden sovellusikkunan värejä selkeämmiksi asiakaspalautteiden ja laajan testijakson perusteella. Uudet värit näkyvät kaikille käyttäjille toukokuun päivityksen jälkeen sekä uuden että vanhan kirjautumissivun kautta.

Tuetut selaimet eivät muutu

Voit käyttää Fivaldia muutoksen jälkeenkin kaikilla Fivaldin tukemilla selaimilla. Fivaldin tuetut selaimet ovat toukokuussa 2023:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox (huom. uuden sovellusikkunan pankkiyhteys ei ole tällä hetkellä tuettu)
  • Safari
  • Microsoft Edge

Anna palautetta!

Toivomme, että annat meille palautetta Fivaldin uudistuneesta kirjautumissivusta, päänavigaatiosta ja ulkoasusta osoitteeseen sovellustuki@visma.com.

 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin