Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Visma Fivaldin päivitystiedote 3/2023

29-11-2023 3:46 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 15.03.2023, viimeisin päivitys tehty 15.03.2023.

Visma Fivaldin maaliskuun päivitys julkaistaan torstaina 16.3. klo 2200

 

Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme.

 

  • Saat nyt ilmoituksen, jos ostolaskun noutaminen AutoInvoice-tililtä ei onnistunut. Ilmoituksessa on kuvaus ongelman syystä ja ohjeet laskun manuaaliseen noutamiseen.
  • Saat nyt ilmoituksen, jos taloyhtiön rajoituksiin on tehty muutoksia Huoneistotietojärjestelmässä.
  • Taloyhtiön alustus onnistuu nyt myös ilman HTJ:n valtuutusavaimen valintaa. Aiemmin alustus päättyi virhetilanteeseen, jos käyttäjä ei valinnut valtuutusavainta.
  • Fivaldi täyttää nyt asiakkaan osoitetiedot automaattisesti Myynninhallinnan asiakirjoille silloinkin, jos asiakkaalle on tallennettu useita samantyyppisiä osoitteita Fivaldiin.
  • Lisäksi korjauksia on tehty Myynninhallintaan, Tuoterekisteriin, AutoInvoiceen, Tilaustenkäsittelyyn ja Fivaldin API-rajapintoihin.

 

Uutta sovellusikkunaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Jos sinulla on kuitenkin haasteita uuden sovellusikkunan kanssa, olethan yhteydessä Fivaldin sovellustukeen. Tilanteen selvittämisessä auttaa huomattavasti, jos saat esimerkiksi puhelimellasi videoitua käyttökatkoksen aiheuttaneen tilanteen. Lue myös sovellusikkunan kehityksestä kertova päivittyvä artikkeli.

 

Tulevat Fivaldin julkaisut

 

Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan! 

 

Kirjanpitäjä ja Fivaldia käyttävät tilitoimistojen asiakkaat näkevät jatkossa aiempaa helpommin yrityksen tärkeimmät taloudellisen tilanteen tiedot Fivaldin etusivulta. Kehitämme myös työkaluja kirjanpitäjälle useiden yritysten taloushallinnon tehtävien tehokkaampaan hoitamiseen.

 

Fivaldin pankkiyhteys on uudistumassa. Uudistetulla pankkiyhteydellä voit automatisoida pankkiliikenteen Fivaldista, mikä säästää sinulta työaikaa muille tehtäville. Muutos myös lisää pankkiyhteyden turvallisuutta entisestään. Teemme asiakkaille myös työkalut, joilla siirtyminen uuden pankkiyhteyden käyttämiseen on helppoa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin