A

Anonyymi Asiakas

vastikerahoituslaskelma

29-11-2023 3:46 pm tekijä Anonyymi Asiakas

Alkuperäinen julkaisu tehty 21.02.2023, viimeisin päivitys tehty 21.02.2023.

Olenkohan nyt aivan pöllö. vastikerahoituslaskelmassa luottolimiitin käyttö ottaa saldon tilistä 2450. tämä on väärin sillä moni kirjaa tuonne negatiivisen luottotilin saldon tilinpäätöksen yli ja purkaa sen sitten takaisin lainatilille. ja muita tapahtumia ei sinne tule ja vastikerahoituslaskelmassa ainakin minulla näkyy tuo tp yli kierrätetty saldo eikä muuta. Eikä tuossa pitäisi näkyä koko luottolimiittitilin käyttö joka muutetaan sitten velaksi (lainaksi muutettu osuus otaan tässä pois)

 

vai pitääkö tuo luottotilin saldo kirjata ensin tilille 2450 ja siitä sitten lainaksi? Huomasin tämän juuri ja tsekkasin vanhoja vastikerahoituslaskelmia niin tämän osalta siinä on selvä virhe. 


V

Visman edustaja

Visma

29-11-2023 3:58 pm tekijä Visman edustaja

Hei!

 

Fivaldissa käytetyn vastikerahoituslaskelman tilipuitteen oletusasetusten mukaan tilinpäätöksessä velkana oleva luottolimiitin käytön lisäys nousee laskelmalle. Muihin esitystapoihin liittyvien kysymysten osalta suosittelemme kääntymään tarvittaessa esimerkiksi tilintarkastajan puoleen.

V

Visman edustaja

Visma

29-11-2023 3:58 pm tekijä Visman edustaja

Hei!

Suosittelisin ottamaan yhteyttä tämän asian tiimoilta Sovellustukeemme. Ongelman ratkominen vaatinee kuvakaappauksia tilikartasta ja mahdollisesti muualtakin, joten asiaa on helpompi selvittää sähköpostitse/puhelimella. Sovellustuen aukioloajat löydät täältä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin