Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Visma Fivaldin päivitystiedote 1/2023

29-11-2023 3:46 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 18.01.2023, viimeisin päivitys tehty 18.01.2023.

Visma Fivaldin tammikuun päivitys julkaistaan torstaina 19.1. klo 2200

 

Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme.

 

  • Voit nyt suodattaa, lajitella ja ryhmitellä Kuittienhallinnan näkymiä kuitin päivämäärän perusteella.
  • Fivaldi varoittaa, jos tilikauden tulos ei siirry taseeseen tilikautta suljettaessa.

  • Fivaldi lisää uudelle yritykselle alustettaessa oletustositelajeja. Näihin oletustositelajeihin on lisätty Konekielinen tiliote, Avaavat saldot ja Kassamaksu.
  • Fivaldi täyttää postitoimipaikan syöttämäsi postinumeron perusteella Kiinteistöhallinnan henkilöille ja rakennuksille.
  • Fivaldin API-rajapintoihin on lisätty rajapinnat talousarvioiden tuontiin ja vientiin sekä huoneiston mittarien ja kulutuslukemien hakemiseen. Lisäksi huoneistorajapintoihin on lisätty HTJ:n käyttötarkoitustiedot ja ostolaskujen hakuun on lisätty parametreja haun aikavälin määrittämiseen.
  • Näiden lisäksi on tehty korjauksia Kirjanpitoon, Ostolaskujen kierrätykseen, Ostoreskontraan, Kiinteistöhallintaan, Web-maksatukseen, Asetuksiin sekä API-rajapintoihin.

 

Uutta sovellusikkunaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Jos sinulla on kuitenkin haasteita uuden sovellusikkunan kanssa, olethan yhteydessä Fivaldin sovellustukeen. Tilanteen selvittämisessä auttaa huomattavasti, jos saat esimerkiksi puhelimellasi videoitua käyttökatkoksen aiheuttaneen tilanteen. Lue myös sovellusikkunan kehityksestä kertova päivittyvä artikkeli.

 

Tulevat Fivaldin julkaisut

Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan! 

 

HTJ-integraatiota kehitetään eteenpäin, ja alkuvuodesta voit hakea Fivaldin integraation avulla huoneistotietojärjestelmästä myös huoneistojen, omistajien ja tonttien tiedot uutta taloyhtiötä perustettaessa, mikä säästää sinulta paljon manuaalista työtä.

 

Fivaldin pankkiyhteys on myös uudistumassa. Uudistetulla pankkiyhteydellä voit automatisoida pankkiliikenteen Fivaldista, mikä säästää sinulta työaikaa muille tehtäville. Muutos myös lisää pankkiyhteyden turvallisuutta entisestään.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin