Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Tietojen lisääminen ja selailu sovellusikkunassa, kun kentät ovat täynnä

29-11-2023 3:46 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 23.12.2022.


Sovellusikkunan käyttäjällä voi tulla eri puolilla ohjelmaa vastaan tilanteita, joissa käytössä olevat kentät näyttäisivät olevan täynnä. Erillisen lisäyspainikkeen puuttuessa, on uusia tietueita kuitenkin mahdollisuus lisätä ylävalikon Tietue-valikon kautta. 

 

Yksi yleisimmistä tällaisista tilanteista tapahtuu Yrityksen perustietojen Pankkitiedot-välilehdellä, johon mahtuu oletuksena neljä eri pankkitiliä. Monella yrityksellä voi pankkitilejä kuitenkin olla useampia, ja pankkitilien vaihtuessakin tulee tarve saada listalle lisää tilaa, sillä vanhaa käytettyä pankkitiliä ei ruudulta saa poistaa. Mikäli pankkitiliruutu näyttäisi olevan täynnä, niin lisää tietueita saa lisättyä ylävalikon toiminnolla Tietue | Lisää:

 

ScreenHunter 7071.jpg

 

Isompien tietuemäärien osalta voi ilmetä myös tilanteita, joissa kaikki tiedot eivät oletuksena ole heti näkyvillä. Esimerkiksi Tilaustenkäsittelyssä asiakkaalla voi olla Yritysrekisterissä useita eri toimitusosoitteita, mutta näistä vain osa on näkyvillä laskun luonnin yhteydssä. Tämäkin johtuu siitä, että kyseiseen tauluun mahtuu kerrallaan vain tietty määrä osoitteita. Kuitenkin näppäimistön nuolinäppäimellä taulussa ylös tai alas liikkuessa kaikki Yritysrekisterin toimitusosoitteet tulevat näkyviin.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.