Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Yrityskohtaisten seurantakohteiden määrittäminen

29-11-2023 3:46 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 12.12.2022, viimeisin päivitys tehty 12.12.2022.

Seurantakohteiden käyttöönotto tapahtuu Tilikartta-rekisterissä tämän ohjeistuksen mukaisesti. Seurantakohteita on mahdollista määrittää yleisellä tasolla oletuksiksi, mutta se onnistuu tarvittaessa myös yrityskohtaisesti.

 

Asiakkaille oletusseurantakohteet määritellään sovellusikkunassa Yritysrekisterissä tai Webissä Asiakasrekisterissä asiakaskortin Myyntitiedot-osiossa. Tilikartalla perustetuille seurantakohdetasoille voidaan määrittää täällä halutut asiakaskohtaiset oletusarvot.

 

Ostopuolella oletusseurantakohteet saadaan määriteltyä toimittajille tiliöintikoodin kautta. Ostoreskontran Perustietojen "Laskujen tiliöinti"-välilehdellä tehdyille tiliöintikoodeille on siis mahdollista tarvittaessa määritellä oletuskustannuspaikat. Valitsemalla kyseisen tiliöintikoodin Yritysrekisterissä toimittajalle, ohjautuvat tiliöintikoodille määritellyt seurantakohteet kyseisen toimittajan ostolaskulle sinne oletuksena nousevan tiliöintikoodin kautta.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin