Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Palkkalajin lisäys ei onnistu

29-11-2023 3:45 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 01.12.2022, viimeisin päivitys tehty 01.12.2022.

Jos palkkalaskelmalle tai henkilön palkkalajeihin ei ole valittavissa tiettyä palkkalajia, siltä puuttuu todennäköisesti tiliöinti. Palkkalajin tiliöinnit määritellään Palkkalajit-rekisterissä valitsemalla näkymässä haluttu palkkalaji ja määrittelemällä kirjanpidon tili ikkunan oikeassa reunassa.
 
Myös työsuhteen alkamispäivämäärä voi estää palkkalajin nousemisen palkkalaskelmalle, mikäli Palkanlaskennan perustietojen Ohjaustiedot-välilehdellä on valittu optio "Ei tehdä palkkalaskelmia, jos henkilöllä ei ole voimassa olevia henkilökohtaisia palkkalajeja"-asetus aktiiviseksi. Henkilön palkkalajit -välilehdellä tulee palkkalajeilla myös olla Alkupvm-kentässä alkupäivä, joka on oltava ennen ensimmäisen palkkakauden alkua. Mikäli päiväys on myöhemmin kuin palkkakauden alkupäivä, ei henkilökohtaisiin palkkalajeihin määritellyt tiedot nouse palkkalaskelmalle. Jos siis palkkakauden päivämäärät ovat esimerkiksi 1.8.-31.8., määritä henkilön palkkalajit alkamaan 31.7.
 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin