Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Uusien arvojen lisääminen kiinteistönhallinnan rekistereiden valikoihin

29-11-2023 3:45 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 23.11.2022, viimeisin päivitys tehty 12.12.2022.

Taloyhtiön perustiedoissa on Rakennukset-välilehdellä mahdollista lisätä valikkoihin uusia tietoja kirjoittamalla haluttu määritelmä suoraan kyseiseen kenttään. Kyseessä on siis Talotyyppi-, Rakennusaine-, Kattotyyppi-, Kateaine-, Lämmitys-, Lämmönjakotapa-, Ilmanvaihto- ja Jäähdytysjärjestelmävalikon ominaisuus. 

 

Joidenkin valikkojen vierestä löytyy painike, jonka kautta voi lisätä kyseiseen valikkoon uusia tietoja. Tällainen toiminto löytyy esimerkiksi Huoneisto-rekisterin Tyyppi-kentän vierestä. "Uusi tyyppi"-painikkeen kautta huoneistolle voi lisätä puuttuvan huoneistotyypin.

 

Suurin osa kiinteistönhallinnan rekistereiden valikoista on kirjoitettu Fivaldin ohjelmakoodiin, mistä syystä ne eivät ole käyttäjän muokattavissa. Esimerkiksi sidokselle valittavia sidostyyppejä ei voi käyttäjä lisätä. Sidostyypit sisältävät ohjelman käyttäytymiseen vaikuttavia asioita, minkä vuoksi ne on kovakoodattu ohjelmistoon.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin