Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Uusimman tilikauden tiedot näkyviin Kirjanpidon tilitapahtumiin

29-11-2023 3:45 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 23.11.2022, viimeisin päivitys tehty 23.11.2022.

Kirjanpidon Tilitapahtumat-välilehden näkymiin nousee rajattu määrä tietueita, mistä syystä useamman tilivuoden Fivaldissa käsittelemisen jälkeen tilaa ei uusimmalle tilikaudelle ruudulla välttämättä enää ole. Kyseisellä ruudulla onkin mahdollista järjestää tapahtumat eri sarakkeiden arvojen mukaan, ja sama ominaisuus löytyy myös "Tositteiden selailu"-välilehdeltä.

 

Esimerkiksi Tilikausi-otsikkoa Tilitapahtumat-välilehdellä klikkaamalla saadaan tiedot järjestymään uusimmasta tilikaudesta vanhimpaan, jolloin vanhimmat kauden tiedot voi saada piiloon ja uusimmille näin tilaa näkyä. Sitten jos taas "Tositteiden selailu"-välilehdellä halutaan järjestää esimerkiksi tositteet tositenumeron mukaan pienemmästä suurimpaan tai suurimmasta pienempään, onnistuu tämä klikkaamalla Tositenumero-sarakkeen otsikkoa.

 

Tilikausien näkymisen 0ngelman voi myös kokeilla kiertää Kirjanpidon Tositesyötön perustietojen kautta. Täällä voi asettaa "Ensimmäinen kausi (VVVVKK) joka näkyy selailuruudulla (vanhan historian rajaus pois)"-kenttään kauden, josta alkaen tilikaudet näkyvät kyseisellä ruudulla.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin