Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Uudistuneen Sovellusikkunan julkaisu alkaa vaiheittain kevään aikana

29-11-2023 3:45 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 21.03.2022, viimeisin päivitys tehty 30.03.2022.

Kuten olemme aiemmin kertoneet, Fivaldin Sovellusikkuna uudistuu selainkäyttöiseksi ja Javaa ei jatkossa enää tarvita.

 

Uuden sovellusikkunan käyttöönotto toteutetaan vaiheittain. Ensimmäiset Fivaldi-käyttäjät saavat uudistuneen sovellusikkunan käyttöönsä huhtikuun alkupuolella, ja tarkoituksemme on vaihtaa uusi sovellusikkuna kaikille asiakkaille kesän aikana.

 

Voit lukea uudistuvasta sovellusikkunasta lisää täältä!

 

Mistä tiedän, milloin uusi sovellusikkuna tulee käyttööni?

Saat ilmoituksen lähestyvästä muutoksesta Fivaldin etusivulle kaksi viikkoa ennen varsinaista siirtoa uuteen sovellusikkunaan:
image (12).png

Ilmoituksessa kerrotaan tarkka päivämäärä, jolloin uusi sovellusikkuna tulee saataville. Sinä päivänä, kun uusi sovellusikkuna on käytettävissä, näet vielä toisen ilmoituksen:

image (13).png

 

Muuttuvatko tutut toiminnallisuudet?

Lähes kaikki toiminnallisuudet ovat säilyneet ennallaan tutuissa paikoissa.

Uuden sovellusikkunan saat avattua napsauttamalla Avaa sovellusikkuna -painiketta ruudun oikeassa ylälaidassa. Sovellusikkuna avautuu uudessa välilehdessä.

JanneLahti_2-1647851376204.png

Voit myös avata alasvetovalikon ja valita sieltä Avaa vanha sovellusikkuna. Silloin avautuu vanha Java-pohjainen sovellusikkuna. Molempien sovellusikkunoiden sovellukset toimivat pääosin samalla lailla, vain niiden ulkoasu on erilainen.

JanneLahti_3-1647851376175.png

 

Miten saan uuden sovellusikkunan käyttööni?
Uudistunut sovellusikkuna tulee automaattisesti käyttöösi eli käyttöönotto ei vaadi toimenpiteitä. Jos Java on asennettuna tietokoneellesi, voit poistaa sen, jolleivät muut käytössäsi olevat sovellukset sitä tarvitse.

Huomaathan kuitenkin, että jos käytät Pankkiyhteys-sovellusta, sinun täytyy muokata sen asetuksia. Lue lisää ohjeesta Pankkiyhteyden asetukset - uusi sovellusikkuna.


Mistä saan lisätietoa tai apua, jos minulle herää kysyttävää?
Jos uuden sovellusikkunan käyttö mietityttää, kannattaa tutustua aiheesta tehtyyn ohjeeseen. Myös sovellustuki auttaa mielellään ratkomaan mahdolliset pulmatilanteet!

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin