Miksi en saa päätettyä autopaikan maksulajia sidoksella?

V
Alkuperäinen julkaisu tehty 26.10.2021, viimeisin päivitys tehty 26.10.2022.

Autopaikat näkyvät sidoksissa harmaina, mutta eivät löydy autopaikoista. Autokatosmaksu on jumissa sidoksella. Autohallin maksulaji näkyy sidoksella harmaana ja on ohjautunut toiselle henkilölle.Varauksen voi kokeilla yrittää poistaa ensin tämän ohjeistuksen mukaisesti.  Jos siis tilanne varauksella on alla olevan kuvan mukainen,  on Alkupvm-kenttä klikattavissa ja varauksen voi poistaa klikkaamalla Alkupvm-kenttää ja valitsemalla ylävalikosta Tietue | Poista:

 

JenniSyrjmki_0-1648644229915.pngJos yrität poistaa autopaikkavarausta Autopaikat-sovelluksessa ja kyseiselle autopaikkavaraukselle on määritelty maksulaji, Fivaldi estää poiston ja antaa sinulle virheilmoituksen. Jos haluat lopettaa autopaikkavarauksen, merkitse sille päättymispäivämäärä Autopaikat-sovelluksen Paikan tiedot -välilehdellä. Fivaldi päivittää saman päättymispäivämäärän myös sidoksen maksulajille.

 

Jos taloyhtiöllä on jo poistettuja autopaikkavarauksia, mutta sidoksilla löytyy vielä autopaikkavarauksen maksulaji, voit poistaa kyseisen maksulajin sidokselta napsauttamalla maksulajin kohdalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla Poista maksulaji sidokselta:

 

ScreenHunter 6403.jpg

 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu