Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Isännöitsijäntodistusta tulostettaessa tulee virheilmoitus "REP-2103: Sarake ’CF_LISAT_YHT’..."

29-11-2023 3:45 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 26.10.2021, viimeisin päivitys tehty 15.03.2022.

Yritän tulostaa Fivaldista isännöitsijäntodistusta. Miksei sen avaaminen onnistu, vaan saan virheilmoituksen "REP-2103: Sarake ’CF_LISAT_YHT’: PL/SQL-kaava on palauttanut virheellisen arvon tai ei mitään arvoa"?Ilmoitus viittaa siihen, että isännöitsijäntodistuksen Lisätietoa-kentässä on liikaa tietoa. Lisätieto-kenttien merkkien maksimiyhteismäärä on 4000 merkkiä (sis. välilyönnit ja rivinvaihdot).

 

Kokeile lyhentää tekstiä ja tulosta raportti sen jälkeen uudelleen. Fivaldi webin puolella (Kiinteistöhallinta | Kiinteistöhallinnan asetukset | Taloyhtiön perustiedot | Lisätiedot) ohjelma ilmoittaa, mikäli sallittu yhteismerkkimäärä kentissä ylittyy, eli kyseisiin kenttiin kannattaa lisätä tiedot webissä Sovellusikkunan sijaan.

 

Vinkki: Tarvittaessa isännöitsijäntodistuksen voi myös tulostaa Fivaldista RTF-muodossa ja lisätä halutun tekstin manuaalisesti raportille esim. Wordissa. Jos tekstiä haluaa lisätä huomattavasti enemmän kuin 4000 merkkiä, on paras vaihtoehto kuitenkin erillisen liitteen käyttäminen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin