Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Miten hallinnoin Myynninhallinnan kausia?

29-11-2023 3:45 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 23.04.2021.


Myynninhallinnan kausia hallinnoidaan webissä Myynninhallinnan asetuksissa. Asetukset löytyvät Myynti –valikosta. Mikäli asetuksia ei löydy, tarkista Palvelunhallinnasta, että käyttäjällä on oikeudet Myynninhallinnan asetuksiin.

 

Sulje vvvvkk Painikkeessa näkyy viimeisin avoin kausi, jolle on mahdollista tehdä Myynninhallinnassa myyntilaskuja. Samalla painikkeella suljetaan se myyntilaskujen kausi, joka lukee painikkeessa, minkä jälkeen uusien laskujen luominen on kyseiseen kauteen asti estetty. Myynninhallinnan laskujen kausi on suljettava viimeistään silloin kun vastaava kirjanpidonkausi suljetaan. Kirjanpidon kauden sulkeminen onnistuu vasta kun kaikkien osasovellusten vastaava kausi on suljettu. Avaa vvvvkk Myynninhallinnan myyntilaskujen kausia voidaan avata jälkikäteen niin pitkälle kuin on tarvetta, mikäli kirjanpidon vastaava kausi on edelleen auki.

 

Uudelle yritykselle kautta ei saa avattua ennen kuin sille on tehty vähintään yksi lasku. Mikäli laskuja ei ole, niin kauden avaaminen ei ole mahdollista ja tulee virheilmoitus (esim. BAD REQUEST Odottamaton virhe kauden avaamisessa).

 

Lisätietoa Myynninhallinnasta löytyy täältä.


Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.