Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Tulorekisteri: mitä tarkoittaa tulorekisterin virhe "DDVS0280 Aineiston toimittajalla.."?

29-11-2023 3:44 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 09.01.2019, viimeisin päivitys tehty 10.03.2022.

Palkkatietoilmoituksissa Lähetyserät -välilehdellä palkkatietoilmoitus on jäänyt virheeseen:

 

"DDVS0280 Aineiston toimittajalla on jo olemassa aineisto, jolla on sama Aineiston omistajan aineistoviite -tieto. The record submitter already has a record with the same Record owner's record reference. /DeliveryData."

 

Mistä tämä johtuu? Virhe "DDVS0280 Aineiston toimittajalla on jo olemassa aineisto, jolla on sama Aineiston omistajan aineistoviite -tieto. The record submitter already has a record with the same Record owner's record reference. /DeliveryData." voi johtua siitä, että aineisto on saanut hylkäyspalautteen Tulorekisteristä, mutta ilmoitukset ovat kuitenkin menneet perille. 

 

Tässä tapauksessa kannattaa käydä katsomassa tulorekisterin asiointipalvelussa, onko aineisto mennyt perille, eli näkyykö aineistossa olevien henkilöiden ilmoitukset kuitenkin siellä. Jos ilmoitukset ovat menneet tulorekisteriin hyväksytysti perille, mutta näkyvät Fivaldissa virheessä, voidaan Fivaldissa merkitä kyseiset ilmoitukset lähetetyksi Henkilö -välilehdellä Merkitse hyväksytyksi -painiketta painamalla. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin