Aloita uusi aihe
V

Visman edustaja

Visma

Kuinka kopioin kirjanpidon tositteen ja siirrän tositteen toiselle kaudelle?

29-11-2023 3:43 pm tekijä Visman edustaja

Alkuperäinen julkaisu tehty 13.09.2017.Olemassa oleva kirjanpitoon tallennettu tosite voidaan kopioida toiselle kaudelle seuraavalla tavalla:   

 

1. Siirry Kirjanpito-sovellukseen | Tositteiden selailu | Hae kopioitava tosite ja valitse se aktiiviseksi, jotta se näkyy ruudun oikeassa alalaidassa.
2. Klikkaa Muokkaa-painiketta.
3. Ohjelma siirtyy Uudet tositteet -välilehdelle. Muuta täällä tositteen kausi ja anna tosittelle päivämäärä.
4. Tarkista tiedot ja paina tallenna. Tämän jälkeen kirjanpidossa näkyy 2 samanlaista tositetta (esim. eri kausilla ja eri päivillä).

 

HUOM! Voit tehdä tämän vain kirjanpidossa tallennetuille tositteille. Myyntireskontran, titon, ostoreskontran ja palkanlaskennan tapahtumat tulee korjata omissa sovelluksissa / toiminnoissa.

 

Mikäli tosite halutaan siirtää kaudelta toiselle niin kopioinnin jälkeen kopioitu tosite voidaan poistaa kirjanpidosta Tositteiden selailu -välilehdellä valitsemalla valikkoriviltä Kirjanpito | Poista tosite.  Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.