Siirry pääsisältöön

Ylläpitäjä muokkaa Fivaldi-käyttäjän tietoja

Ylläpitäjä muokkaa Fivaldi-käyttäjän tietoja

Visma Connectiin migroidun käyttäjän perustietojen muuttaminen Fivaldin Palvelunhallinnassa rajoittuu nimeen ja kuvaus-kenttään. Lisäksi ylläpitäjä voi lukita tilin.

Muutetut tiedot synkronoituvat Fivaldin ja Visma Connectin välillä automaattisesti 30 sekunnin välein niiltä osin, kuin Connectissa käytetään tietoja.

Salasana vaihdettava - ja Käyttäjä ei saa vaihtaa salasanaa –toiminnot eivät toimi Visma Connect –salasanojen ohjaamisessa, koska niiden hallinta on Visma Connectin alla.

Rajoitusryhmät, Voimassaoloaika-asetukset ja Lukittu käyttäjä –toiminnot toimivat myös Visma Connect –käyttäjätunnuksella kirjautuvan käyttäjän kohdalla.

Jos käyttäjää ei ole siirretty Visma Connectiin, ylläpitäjä voi muuttaa käyttäjän salasanaa ja sähköpostiosoitetta kuten ennenkin.

Vastasiko tämä kysymykseesi?